Finitec Blog

Tilaa blogi

Hei Johtaja, haastan sinut!

18.4.2018 13:48 / Taavi Thiel

Olen viime kuukausina kirjoitellut ammatinharjoittamisen näkökulmasta itseäni koskettavia asioita arvopohjani ohjaamana. Viimeisimmässä (Hei työnantaja, vituttaako? -blogitekstissä) käsittelin suhtautumiseni muutosta hyvän talentin irtisanoutumiseen. Tässä lopputulos oli, että aiemmin vitutti vietävästi, mutta ei enää nykyään. Kokemuksen avulla on mahdollista ymmärtää, kuinka osana proaktiivista maailmankatsomusta itse voi päättää suhtautumisensa asioihin. Minun lasini on nykyään aina puoliksi täynnä!

Noin 50% porukasta vaihtui

Tästä hyvänä esimerkkinä käyvät Finitecin viimeiset, noin kahdeksan kuukautta, jonka aikana noin 50% porukasta vaihtui. Osa lähti yrittäjiksi, osa asiakkaille ja osa äitiyslomalle. Toki tiesimme meillä olevan sen verran ammattitaitoista talenttia, että he saavat jatkuvasti hyviä työtarjouksia. Vaikka viihtyvyys ja ansiotaso Finitecillä ovat todella kovaa luokkaa, tulee kohdalle joskus se hetki, jolloin uusi mahdollisuus vie mennessään. Olimme siis melko hyvin kartalla siitä, mitä pian saattaa tapahtua.

Teimme kesällä päätöksen kolmessa aallossa toteutettavasta rekrytointi-myllystä, jonka tavoitteena oli löytää sopivat huippuosaajat noin kuuden kuukauden sisällä aloittamaan Finitecillä. Urakka oli hillitön, mutta onnistuimme.


Tulevaisuus on hybridissä!

Onnistuimme, koska haimme ensisijaisesti omaan kulttuuriimme sopivia tyyppejä, joilla on potentiaalia kehittyä alansa huippuosaajiksi. Lisäksi tarjosimme kaikkiin tehtäviin mahdollisuutta toimia yrittäjänä ja noin 25% uusista talenteista tarrasi tähän kiinni. Tämä ns. hybridimalli olikin käänteentekevä koko tässä rekrytointirutistuksessa. Tulevaisuus on hybridissä!

IMG_0618 

 

Olemme iskussa!

Haluaisinkin nyt testata Finitecin kykyä vastata sinun odotuksiin.


Johtaja, haastan sinut!

Olet Johtaja, jolla on liiketoiminnan kasvattamiseen liittyviä tavoitteita, joiden toteutukseen tarvitset investointeja digi- tai IT-projekteihin tai näkemystä siihen, mitä juuri nyt kannattaisi tehdä, jotta sinun olisi mahdollista saavuttaa nuo tavoitteet.

Saatat miettiä, miten kasvanut tuotekehitysbudjetti kannattaisi allokoida mahdollisimman tuottavasti, tai pohdit yhdessä asiantuntijoidesi kanssa teknologiavalintoja huipputalentin saatavuutta silmällä pitäen.

Jos haluat saada aikaan konkreettisia tuloksia, ota yhteyttä minuun tai kehen tahansa Finitecin huippujengistä ihan mistä tahansa kanavasta (nettisivu, Drift, LinkedIn, Facebook, puhelin...you name it) ja kerro meille, miten voimme auttaa sinua.


Lounas Kämpissä

Jos emme jostain syystä kykene vastaamaan korkeisiin odotuksiisi, tarjoan sinulle hyvän lounaan Kämpissä. Samalla voit kertoa arvokkaan näkemyksesi, missä mielestäsi olisimme voineet onnistua paremmin.

Jos haluat avata keskustelua yhteistyömahdollisuuksista suoraan lounaan merkeissä Kämpissä, niin ota minuun yhteyttä niin sovitaan aika. Minä tarjoan :)

 

Johtaja - Ota haaste vastaan 

Aiheet: yrittäjyys, entrepreneur

Taavi Thiel

Taavi Thiel

Working for Taavi is like riding a train that never runs out track. Under his command, you have to stoke that fire with all you got, so the ultimate destination is reached, but mind you, it's the most exciting, most scenic and most rewarding ride you will ever have.