Finitec Blog

Tilaa blogi

Hei luukuttaja, vituttaako?

28.8.2018 17:25 / Taavi Thiel
Tämä kirjoitus on omistettu sinulle, kovan myyntityön ammattilainen, joka pusket joka päivä kohti päivän tavoitetta ja myyt lannistumatta tuotteita tai palveluja, joita kukaan ei varsinaisesti tarvitse. Saat joka päivä lukuisia ei -vastauksia, luuria korvaan tai muita ei niin nostattavia mielenilmauksia ja kommentteja. Siitä huolimatta sinä aloitat päiväsi innolla ja taistelet kohti päivän tavoitetta sisukkaasti ja periksiantamattomasti, joka päivä.

Työnantajasi ei välttämättä kohtele sinua arvokkaasti eikä useinkaan ymmärrä sinun firmallesi tuomaa panosta. Toimipisteesi on usein jossain hevon kuusessa ja kuulet esimiehesi hengityksen olkasi yli päivän jokaisena hetkenä. Työsuhde-edut ovat minimiluokkaa ja johtaminen on tehdasolosuhteisiin verrattavaa sielutonta mikromanageerausta. On mahdollista, että et itsekään ymmärrä kuinka tärkeä olet, vaan uomakipität nöyrästi päivästä toiseen, ilman selkeämpää urapolkua melko pienellä palkalla.

Minulla on sinulle uutisia. Olet supersankari! Olet tärkeä ja arvokas ja sinulla on myös muita mahdollisuuksia kuin kipittää nykyisellä polulla. Modernit , kasvuhakuiset ja sivistyneet yritykset ovat kiinnostuneita sinusta. He ymmärtävät, että sinulla on jotain, joka monelta muulta puuttuu, nimittäin rohkeutta ja asennetta ja kykyä liikuttaa vuoria, kunhan vaan saat oikeanlaista coachaamista. He ovat valmiita uskomaan ja investoimaan sinuun ja antamaan sinulle mahdollisuuden.

Minä ja Finitec olemme yksi näitä yrityksiä ja etsimme sinua paraikaa. Jos tämä teksti kolahti sinuun ja olet valmis laittamaan itsesi likoon, niin ole yhteydessä minuun tai käy katsomassa alla olevasta linkistä josko siinä olisi sinun uusi työpaikka:

Finitec rekryää: Hunter

Minut tavoitat parhaiten sähköpostilla osoitteesta taavi.thiel@finitec.fi.
Taavi Thiel

Taavi Thiel

Working for Taavi is like riding a train that never runs out track. Under his command, you have to stoke that fire with all you got, so the ultimate destination is reached, but mind you, it's the most exciting, most scenic and most rewarding ride you will ever have.